Wie ich arbeite

Diese Seite wird in Kürze ins Deutsche übersetzt.

Ik ga met jou in gesprek over wat voor soort videos je zou willen hebben. Zo kan ik een goed beeld krijgen van hoe jouw video's eruit kunnen komen te zien. Jij hebt alle inbreng voor de creativiteit. En ik adviseer je over de verschillende mogelijkheden en wat jouw investering zal zijn voor je video’s.

Documentaires

Als psycholoog en filmmaker heb ik een grote passie voor de verhalen van mensen. Ik houd met vragen als: “Wat is jouw visie en missie? En wat wil jij graag creëren en veroorzaken in de wereld?“. Mijn nieuwsgierigheid en open houding helpt om jouw documentaire tot een succes te maken. Ik ben goed in het organiseren en inleven in een onderwerp, zodat het verhaal op een duidelijke en inspirerende wijze in beeld wordt gebracht.

Met InspiratieFilmpjes help ik jou om een inspirerende documentaire te maken. Daar waar jij met heel je hart gepassioneerd voor bent brengen we samen op een creatieve wijze in beeld. Het resultaat is een goed verhaal dat mensen raakt! Zodat jouw verhaal ook echt over komt bij jouw publiek.

▶︎ bekijk de documentaire's

Reisvideo’s

De andere enorme passie van mij is reizen. Als avonturier heb ik veel van de wereld mogen zien. Ik geniet gigantisch van het ontmoeten van mensen uit andere culturen, de natuur die anders is dan in Nederland en hun eten te mogen proeven. Met InspiratieFilmpjes wil ik laten zien hoe mooi de wereld is waarin wij leven en dat we met respect en plezier met elkaar om mogen leren gaan.

Heb jij een bijzonder mooie reis bestemming waar je graag video’s voor wilt laten maken? Of wil jij een documentaire? Neem contact met me op en ik denk met je mee hoe we dit het beste kunnen doen.

▶︎ bekijk de reisvideo's

Interviews

Ik voel me zeer gedreven om datgene wat iemands grootste passie is inspirerend in beeld te brengen. Als psycholoog heb ik ruimte ervaring met gesprekken voeren en nix is mij echt meer vreemd. Van mensen krijg ik vaak terug dat zij het als heel prettig hebben ervaren om ‘gewoon’ te praten over datgene wat hen het meest bezield.

De combinatie die ik meebreng van mijn jarenlange achtergrond als psycholoog, gecombineerd met mijn ervaring als filmmaker, is een unieke combinatie ontstaan om mijn bijdrage te geven aan een mooiere wereld. Het zijn kippenvel momenten voor mij, om mensen te zien stralen tijdens de gesprekken die ik met ze voer.

Wil je een interviewvideo en heb je angst voor het spreken voor de camera?

De meeste mensen vinden het spannend om voor de camera te vertellen. Dat is normaal en daar ben ik aan gewend. Ik heb mogen ervaren dat de spanning vanzelf minder wordt, zodra jij begint te vertellen. De mensen die ik voor de camera heb gehad, vertellen later “halverwege het interview was ik vergeten dat er camera’s waren. Ik voelde me zo op m’n gemak en daardoor kon ik echt vanuit mijn hart vertellen.” Het mooie is dat het filmen niet in één take goed hoeft te gaan en dat jij daardoor alle ruimte krijgt om jezelf te zijn.

▶︎ bekijk de interviews

Online programma’s

Online programma’s worden steeds populairder. Het is een geweldige manier om jouw producten te verkopen via internet en een passief inkomen te genereren. InspiratieFilmpjes helpt je dit te realiseren.

▶︎ bekijk de Online programma's

Crowdfunding

Een ander geweldige manier om video’s in te zetten is voor Crowdfunding. Met Crowdfunding kun je op relatief eenvoudige wijze investeerders krijgen voor jouw baanbrekende nieuwe idee. Een video hiervoor is een absolute must. Hierdoor krijgen mensen een beter beeld van wat jij wilt en zul je je campagne met succes afronden.

InspiratieFilmjes heeft succesvolle Crowdfunding campagnes op haar naam staan. Een van de samenwerkingpartners is MoveYourCrowd. Met onze gecombineerde kennis en ervaring gaat jouw campagne gaat het zeker lukken!

▶︎ bekijk de Crowdfunding video's

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met mij op en ik help je graag en denk met je mee.
Heb je de Facebookpagina al een Like gegeven? Ik zou het even doen zodat jij op de hoogte te blijft van de nieuwste video’s.

Ik hoop graag iets van je te horen!
Inspirerende groet,

René Horsthuis