De nieuwste filmtechniek

4K
InspiratieFilmpjes brengt jouw project op een dynamische wijze in beeld en gebruikt daarvoor verschillende action camera’s die zowel vanuit de lucht, als onder water de meeste geweldige opnames kunnen maken. En dit alles in 4K!

Drone-camera
InspiratieFilmpjes beschikt over een van de meest geavanceerde Drone-camera van dit moment, de DJI Mavic Pro. De wereld van areal cinematografie zal niet meer hetzelfde zijn vanaf vandaag.

Dynamische beweging

Beelden met een meer dynamische beweging zijn een uitdaging om professioneel in beeld te brengen. Maar met de DJI Osmo is dit zoveel makkelijker geworden. Deze camera van DJI is werkelijk een evolutie in de film industrie en een genot om mee te werken. Zie jij al voor je hoe jouw video eruit zou komen te zien?

Onder water

Voor onder water opnames en andere actie shots maak ik gebruik van één de meest geavanceerde camera’s van  GoPro, de Hero 5 black edition, die écht super strakke beelden oplevert.

Muziek

Muziek is een enorm belangrijk onderdeel van jouw video’s. Het versterkt de sfeer aan de videobeelden. Daarom heeft InspiratieFilmpjes toegang tot een giga online bibliotheek met muziek en sound effects van AudioBlocks. Voor jouw video’s mag je gratis gebruik maken van deze muziek. Het zit dus al bij de prijs voor jouw video inbegrepen.

Videoblocks

Het kan ook zijn dat bepaalde videoshots niet in de buurt opgenomen kunnen worden. Om kosten te besparen kunnen dan videoclips van Videoblocks uitgezocht worden. Ook dit is een service die InspiratieFilmpjes gratis aanbiedt. Jouw video maken is nog nooit zo leuk en indrukwekkend geworden als nu!