Henk Smit – Driekant Ambachtscentrum

Twee vrijwilligers aan het woord over de Driekant Bakkerij in Zutphen. Zij vertellen over het MeerdanMeedoen project.

Een van de deelneemsters schrijft: “Eigenlijk is geïnterviewd worden door jou niet eng, maar schaamteloos genieten! Ik heb er zo’n goed gevoel aan over gehouden daar gezeten te hebben bij de Driekant. ‘s Morgens vroeg, de dag net begonnen. Een onbekend iemand tegenover mij die ik me uitnodigt te vertellen wie ik ben, hoe mijn ontwikkeling daar naartoe is geweest. Waarom ik graag wil delen wat de visie van Henk en de Driekant voor mensen kan betekenen.

In eerste instantie was dat de reden waarom ik deelnam aan het maken van een filmpje. Het bestaansrecht van de Driekantschool te onderstrepen en illustreren vanuit mijn eigen ervaring. Nu ik je gesproken heb, merk ik dat het mij ook iets gegeven heeft.

Over inspiratie gesproken; jouw manier van omgaan met mij vanmorgen vond ik heel prettig. De rust, vertrouwelijke sfeer, aandacht en openheid. Dat je jezelf laat zien, maakte het voor mij gemakkelijker te vertellen. Het voelt gelijkwaardig. Grappig dat je eigenlijk ook coacht. Deze ervaring sla ik op in mijn weg naar een wandel coach praktijk. Je hebt me geïnspireerd met je werkwijze”.

 

Henk Smit | Driekant Ambachtscentrum | website | Facebook