Zichtbaar zijn met jouw passie en inspiratie!

Filmpjes

Als filmmaker en psycholoog wil ik jouw jouw visie, jouw dienstverlening, producten, of passie als ondernemer in beeld brengen. Dat wat jou raakt, waar jij over droomt, of wat de passie voor jouw bedrijf is… ik maak de beelden voor jouw Inspiratiefilm vanuit de lucht, onder water, of met een van de verschillende (action) camera’s die ik tot mijn beschikking heb.

Lees meer >

Inspiratie

Voor InspiratieFilmpjes wil ik mijn bijdrage leveren dat videos met inspiratie en vernieuwing de wereld in wordt gebracht. Persoonlijke verhalen waar anderen geïnspireerd door raken en van kunnen leren (wisdom sharing).

Documentaire

Heb jij een creatief idee wat je wilt vastleggen in een documentaire, crowdfunding video, travel video of video’s voor een online programma? Neem contact met me op en ik denk met je mee.

Lees meer >

Bedrijfsvideo

In bedrijfsvideos wil ik niet alleen jouw visie en missie helder in beeld brengen maar breng ik ook jouw producten en dienstverlening creatief in beeld.

Passie en creativiteit
Met heel veel passie maak ik documentaires, travel-videos, help ik met Crowdfunding-campagnes, online-programma’s en neem ik interviews af.
Ik wil je helpen om jouw video’s op creatieve manier in beeld te brengen.
Heb jij een product, dienstverlening, passie, droom of inspirerend verhaal?
Neem contact met mij op en we onderzoeken samen hoe we jou dynamisch in beeld brengen.

De nieuwste filmtechnieken
InspiratieFilmpjes brengt jouw project op een dynamische wijze in beeld en gebruikt daarvoor verschillende action-camera’s die zowel vanuit de lucht, als onder water de meest geweldige opnames kunnen maken. En dit alles in 4K!

InspiratieFilmpjes beschikt over een van de meest geavanceerde drone-camera van dit moment, de DJI Mavic Pro. De wereld van areal cinematografie zal niet meer hetzelfde zijn vanaf vandaag.